Grijze shirts staan mooier!

Heb jij in jouw kledingkast grijze shirts liggen? Shirts die je draagt onder je overhemd of trui? Of zijn die zogeheten onder shirts allemaal wit bij jou? Waarschijnlijk wel… de meeste mannen dragen namelijk altijd en alleen maar witte T-shirts onder hun kleding. Toch is dat een rare beslissing die stamt uit de tijd dat er alleen nog maar witte T-shirts te verkrijgen waren.

Grijze shirts combineren mooier

Koop eens een grijs T-shirt. Natuurlijk wel een shirt van net zulke goede kwaliteit als je witte onder shirts. Je moet niet kunnen voelen of het shirt wit of grijs is wat je aan hebt. Goede kwaliteit T-shirts die een hoog draagcomfort hebben, koop je bij ShirtsofCotton. En ja, daar zijn niet alleen witte T-shirts te koop maar ook zwarte, blauwe en grijze! Leg nu dat grijze T-shirt eens bij de kleding die je morgen aan wilt trekken, wat zie je?

Grijs staat chiquer en valt minder op

Waarschijnlijk staat het grijze shirt mooier bij je kleding. Grijs is namelijk eenvoudig te combineren, valt niet teveel op en steekt zeker niet af. Daarnaast ziet een grijs shirt onder je kleding er chiquer en warmer uit.

Waarop moet je letten als je grijze shirts koopt

Let gewoon op dezelfde dingen als waarop je let als je een wit T-shirt koopt! Kijk of de naden dubbel gestikt zijn, dat betekend dat het shirt stevig is. Kijk of de lengte van het rugpand lang genoeg is en of je voldoende ruimte hebt onder de oksels. Kijk ook of het shirt gemaakt is van 100% katoen. PS. Een dikke stof hoeft niet per definitie beter te zijn. Het beste katoen is namelijk heel dun maar super stevig! Helaas kun je niet vooraf zien of het shirt gekleurd is met een goede houdende verf. Dat is wel heel belangrijk omdat je grijze shirt anders in de was verkleurd naar één of andere ondefinieerbare andere kleur en dat staat zeker niet beter onder je kleding! Ben jij op zoek naar een goed T-shirt, koop dan op ShirtsofCotton dan weet je zeker dat je geen miskoop doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *