Seidensticker is de marktleider in zakelijke overhemden

De overhemden van Seidensticker zijn al jaren één van de populairste zakelijke overhemden. Deze zijn verkrijgbaar voor wel de man als de vrouw. De fabrikant geeft veel aandacht aan dit kledingstuk en zorgt daarmee voor optimale kwaliteit en comfort van deze blouse. De verschillende soorten pasvormen maakt dit overhemd interessant voor een breed publiek. U vind altijd een model wat mooi bij uw figuur aansluit.

Van wijd tot een getailleerde pasvorm

De Comfort Fit lijn van Seidensticker is wijd van pasvorm. Dit wil zeggen, niet getailleerd maar ruim vallend. Bent u wat steviger van postuur, dan kunt u zeker eens dit model proberen. Mag van u een overhemd iets meer aansluiten, dan kunt u de Modern Fit lijn passen. Door het licht getailleerde effect, laat u wat meer zien van uw figuur en sluit het model beter aan. Vind u het prettig om een overhemd van Seidensticker te voelen en te laten zien? Kies dan voor de Tailored of Slim Fit lijn. Heerlijk strak dragend direct voelbaar op uw lichaam. U laat hiermee veel details zien en creëert een mooi aangesloten pasvorm. Voor een slank en getraind lichaam zeker een aanrader.

Combineer modieus en elegant

Elke outfit krijgt een boost met een overhemd van Seidensticker. En niet alleen voor mannen, wat veel mensen denken. De term ‘overhemd’ wordt veel toegepast bij herenkleding. Dat wil niet zeggen, dat er geen overhemden voor dames te vinden zijn. Voor dames wordt meestal de term ‘blouse’ gebruikt. Hier wordt hetzelfde mee bedoeld. Seidensticker heeft prachtige blouse voor dames in een getailleerde pasvorm. De laatste trends worden op de voet gevolgd door dit merk. Een jeans, rok, of nette broek zijn hier uitstekend mee te combineren. Combineer modieus en elegant naar die afspraak, waar u er tiptop uit wilt zien. Een veelzijdige blouse die past bij elke gelegenheid, zowel zakelijk als privé.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *