Sieraden tips voor de heren

De afgelopen jaren hebben we een positieve trend waargenomen dat steeds meer mannen oorbellen zijn gaan dragen. En ook andere sieraden zien we terug bij de Nederlandse mannen in het dagelijkste straatbeeld. De tijden dat sieraden alleen voor vrouwen zijn, liggen achter ons zo lijkt het. Natuurlijk zijn nog niet alle mannen van Nederland reeds overstag. Dit gaat waarschijnlijk ook nooit gebeuren. Maar we verwachten wel dat steeds meer mannen, met name millenials, vaker accessoires en juwelen gaan dragen. Om deze nieuwbakken sieraden dragers op weg te helpen delen we in dit artikel wat tips en alsmede inspiratie.Broches en reversspelden


We zien dat broches hun terugkeer maken. Broches waren lange tijd absoluut niet hip in mode kringen. Ze werden geassocieerd met oubolligheid. Maar zoals dat gaat in de mode, alles keert weer terug, onder de retro of vintage vlag. Zo zien we op dit moment ook weer jaren 90 kleding terugkeren op de catwalks. Enfin, broches (zoals hier te vinden) zijn van nog veel verder terug, denk meer dan de jaren 50.

Broches zijn een ideaal sieraad om mee te beginnen voor mannen. Je hoeft er geen gaatjes voor te schieten in je oren. Je voelt het niet de hele dag om je hals of pols. Je spelt een broche simpelweg op je overhemd en klaar is kees. Je voelt er niets van. Dit is belangrijk, want met name mannen merken we, merken liever niets van accessoires. Broches zijn klein qua afmeting doorgaans, maar kunnen alsnog een vrij grote impact hebben op je vertoning. Dan zijn er ook nog speciale varianten, reversspelden, en die kun je voor zakelijke gelegenheden plaatsen op je pak. Ze zijn o.a. te vinden op de website van ikbensieraden. Broches kun je eigenlijk altijd dragen en er zijn zoveel leuke varianten te vinden dat het verslavend kan werken, dus pas op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *