Ook voor lange mannen de perfecte kleding

Met de groei van de lange mannen in Nederland nam logischerwijs ook de groei in kleding voor lange mannen toe. Tal van winkels kwamen opzetten om in de vraag naar kleding met lengtematen te voorzien. Mouwlengte 7 werd een meer voorkomende lengtemaat. Mouwlengte 7 is te verkrijgen in diverse winkels en online. Deze voorzien in kleding voor lange mannen en dan met name overhemden met de juiste lengtemaat. Nergens anders dan in Nederland kun je dan ook als lange man het beste de perfecte kleding kopen. Maar nog steeds blijft het een raadsel waarom in Nederland dan de meeste lange mannen wonen…

Mouwlengte 7 voor de langere mannen in Nederland

Nederland is een land met een behoorlijk gemiddelde als het op lengte aankomt. We staan zeker in de top tien, misschien wel in de top drie op een aantal landen in Scandinavië na. Geheel logisch dat overhemden mouwlengte 7 hier in de mode zijn want ze zijn niet alleen erg handig, ze zijn zelfs noodzakelijk. Tenzij u houdt van hemden met een korte mouwlengte, bijvoorbeeld als u uw onderarmen bloot wilt houden, dan zijn overhemden mouwlengte 7 niet echt nodig. Maar er zijn genoeg gebieden, werkplekken, activiteiten, festiviteiten en ga zo maar door war u er netjes en goed gekleed uit moet zien.

Verschillende soorten manchetten

Eén van de zaken die je zeker vergelijkt als je een overhemd gaat kopen zijn de verschillende soorten manchetten. Die manchetten zijn de details die een mannenoverhemd uniek maken. De meeste overhemden hebben klassieke manchetten met twee knoopjes die je zelf kan verstellen, afhankelijk van hoeveel speling je rond de polsen wilt. Er bestaan echter nog verschillende andere soorten manchetten. Het type manchet wordt gewoonlijk bepaald door z’n vorm en kan erg kenmerkend zijn voor een overhemd en de style die je wilt uitdragen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *