Wat voor zomerjasje deze zomer?

Het is eindelijk zover het is zomer, maar het is niet elke dag lekkerweer. Wat moet jouw kind nu aan? Juist, een zomerjas. Zomerjasjes zijn een goede investering voor je kind, je kunt een zomerjasje vaak aan het einde van de lente en aan het begin herfst ook nog dragen.

Daarbij komt dat een zomerjas voor je kind er ook nog eens heel leuk uit kan zien mits je het goed combineert.

Zomerjassen voor jongens

Met een nieuwe stoere zomerjas maakt jouw zoon deze zomer weer helemaal de blits op het schoolplein. Aan opties niet te kort deze zomer er zijn heel veel leuke mogelijkheden. Deze zomer draait het voor de jongens veel om stoere kleuren zoals donkerblauw en groen. Maar ook met een vel kleurtje kom je deze zomer goed weg.

Deze zomer zijn er veel stijlen hip. Jouw zoon kan weer goed voor de dag verschijnen met een spijkerjasje. Het spijkerjasje is een van de meest tijdloze varianten, een spijkerjasje kan je waarschijnlijk volgende zomer ook gewoon weer uit de kast trekken.

Maar wil je jouw zoon echt stoer voor de dag laten komen dan zal je toch echt moeten geloven aan een bomberjack, bomberjacks deden het vorig jaar al goed maar dit jaar is het bomberjack het populairste zomerjasje.

De merken die de trend van de zomerjas voor jongens echt goed begrijpen zijn: Retour, Vingino en Tommy Hilfiger.

Zomerjassen voor meisjes

Ook jouw dochter mag niet achterblijven en moet op het schoolplein weer de coolste zijn. Aan zomerjasjes voor meisjes ook niet te kort deze zomer. Deze zomer barst het overal van de bloemenprintjes en andere vrolijke printjes.

Meisjes weten vaak zelf beter wat ze leuk vinden maar het aanbod is zo groot dat jullie er deze zomer vast en zeker samen uit komen.

Voor meisjes zijn bomberjacks en spijkerjasjes ook hip. Maar aangezien we al midden in de zomer zitten is het aan te raden een voor een waterdichte variant te gaan. Een parka met een neutrale kleur zou een goede optie zijn, zo kan je dochter het jasje ook dragen met een trui eronder als het wat kouder begint te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *